Skip to content

Borås Greyhound Park

Hundarenan med fart

Naturskönt

Strax utanför Borås, längs väg 41 i riktning mot Varberg, hittar du natursköna Borås Greyhound Park där Sjuhäradbygdens hundkapplöpningssällskap huserar. Förutom hundkapplöpning i världsklass erbjuder vi träning varje vecka. Vi arrangerar även mycket uppskattade prova-på-dagar för hundklubbar eller större sällskap och anordnar fartfyllda företagsevent för både stora och små företag. 

Tävlingar

Till start har vi flera olika vinthundsraser, men det är greyhound och whippet som dominerar. Tävlingssäsongen sträcker sig från maj till november med flera fina rubriklopp fördelade på de uppemot femton tävlingsdagarna på arenan. År 2020 var det Borås som var huvudstad för svensk hundkapplöpning då anläggningen stod värd för de Svenska Mästerskapen. Vi är dessutom stolt hemmabana för Antes Minneslopp, ett hedervärt lokalt initiativ som lockar deltagare från hela Europa. 

Borås Greyhound Park

En plats för alla

På Borås Greyhound Park är vi tillgänglighetsanpassade och fullt rustade för besökare med fritt inträde och fri parkering. I vårt café kan du avnjuta en fika eller dagens lunch på den stora altanen eller vår inglasade veranda. Du kan betala med swish eller kontanter i både kiosk och spel. Naturligtvis är din hund välkommen också!