Skip to content

Borås Greyhound Park

Hundarenan med fart

7hs_logo_vit_1500

Naturskönt

Strax utanför Borås, längs väg 41 i riktning mot Varberg, hittar du natursköna Borås Greyhound Park där Sjuhäradbygdens hundkapplöpningssällskap huserar. Förutom hundkapplöpning i världsklass erbjuder vi träning två gånger i veckan för alla raser. Vi arrangerar även mycket uppskattade prova-på-dagar för hundklubbar eller större sällskap och anordnar fartfyllda företagsevent för både stora och små företag. 

Tävlingar

Till start har vi flera olika vinthundsraser, men det är greyhound och whippet som dominerar. Tävlingssäsongen sträcker sig från maj till november med flera fina rubriklopp fördelade på de uppemot femton tävlingsdagarna på arenan. År 2020 var det Borås som var huvudstad för svensk hundkapplöpning då anläggningen stod värd för de Svenska Mästerskapen. Vi är dessutom stolt hemmabana för Antes Minneslopp, ett hedervärt lokalt initiativ som lockar deltagare från hela Europa. 

En plats för alla

På Borås Greyhound Park är vi tillgänglighetsanpassade och fullt rustade för besökare med fritt inträde och fri parkering. I vårt café kan du avnjuta en fika eller dagens lunch på den stora altanen eller vår inglasade veranda. Du kan betala med swish eller kontanter i både kiosk och spel. 

Hos oss är barn och besökande hundar välkomna att ta del av evenemangen. Vi har en lekhörna med mini McTass och veterinärstation för barnen och massor av spännande intryck för era fyrfota vänner.

I år, 2021 är det äntligen dags för SM i Hundkapplöpning. 7HS har återigen fått förtroendet att stå värd för detta fartfyllda arrangmang.
Hjärligt välkommen den 17 – 24 juli!